IB2 viimeinen koulupäivä

Neljännen jakson päättyessä myös IB2-ryhmälle koitti viimeinen koulupäivä ennen lukulomalle siirtymistä. Päivää vietettiin perinteisin menoin. Viime tipassa (kuten aina) opiskelijat saivat freskon valmiiksi ja se päästiin julkaisemaan. Mitä sitä on tullutkaan tunneilla sanottua? Nyt parhaat palat voi käydä lukemassa toisen kerroksen käytävältä.

Perinteisiin on kuulunut myös abien isännöimä läksiäistilaisuus. Tilaisuuteen oli jälleen kutsuttu kaikki IB-opiskelijat sekä opettajat. Tilaisuuden aluksi nähtiin hienosti koostettu abivideo, jossa myös opiskelijat ja opettajat pääsivät kertomaan terveisensä toisilleen. Ei pidä myöskään unohtaa perinteistä tietovisaa, jonka tänäkin vuonna voitti kemian opettaja Leena. Myös salamyhkäinen ja perinteinen IB-laatikko vaihtoi omistajaa, kun se luovutettiin IB1-ryhmän nuorimmalle ja vanhimmalle. Tilaisuuden lopuksi opiskelijat jakoivat tarkkaan mietittyjä ja osuvia lahjoja opettajille.

Lukuiloa ja tsemppiä tuleviin loppukokeisiin!

Lisää kuvia löydät Facebookista.

Paavo Heiskanen

IMG_9915

IB opiskelijoiden fresko.

IMG_9887

Opettajat saivat lahjoja muistoksi kuluneista vuosista.

Jätä kommentti

*

captcha *