Lämpimät onnittelut Lyseon uusille ylioppilaille

Hyvät Lyseon ylioppilaatAikuislukio

Tänään on niin helppoa olla onnellinen. Te valmistutte ja saavutatte yhden tähänastisen elämänne merkittävimmistä etapeista. Toivon, että taipaleenne Lyseossa on ollut palkitseva ja lukion alussa itsellenne ja koululle asettamat toiveet ja tavoitteet ovat täyttyneet. Toivon, että jatko-opintokelpoisuuden lisäksi olette saaneet myös kosolti valmiuksia siirtyä jatko-opintoihin ja elämässä eteenpäin.

Menestyitte valtakunnallisten mittareiden mukaan lukio-opinnoissanne ja ylioppilastutkinnossa hienosti. Lyseo on äärimmäisen iloinen saavutuksistanne. Todellinen mittari on kuitenkin se, kun onnistutte raivaamaan tienne jatko-opintoihin ja huomaamaan, että pystytte etenemään mahdollisimman vaivattomasti valitsemallanne tiellä kohti unelma-ammattianne. Tähän olemme teitä jokaista pyrkineet valmistamaan – toivottavasti teitä tyydyttävällä tavalla.

Tänään on juhlan aika. Nauttikaa toistenne ja läheistenne seurasta. Iloitkaa yhteisistä saavutuksistanne täysin siemauksin nyt, kun te parhaiten muistatte, mitä olette tavoitteidenne eteen tehneet. Antakaa uhrausten, valvottujen öiden ja epätoivon kyynelten muuttua hohtavaksi valkolakiksi päässänne ja onnen tunteeksi sydämessänne. Olette juhlanne ansainneet. Lyseo juhlii ylpeänä kanssanne!

Uusia ylioppilaita lämpimästi koko Lyseon puolesta onnitellen,

Samuli Laitinen
rehtori

IMG_0084