Vanhojen tanssit 16.2.2018

Vanhojen tanssijoiden vanhemmille ja huoltajille

Tervetuloa seuraamaan koulumme vanhojen tansseja, jotka tanssitaan tänä vuonna perjantaina 16.2. klo 17 Kuopio-hallissa yhdessä muiden Kuopion lukioiden tanssijoiden kanssa. Tanssimusiikista tilaisuudessa vastaavat Kuopion kaupungin orkesteri ja Kuopion taidelukio Lumitin muusikot.

Aikataulu

Pääjuhla vanhemmille on klo 17.00. Opiskelijoilla päivä alkaa kuitenkin jo klo 10.00 siirtymäharjoituksella, ja jatkuu klo 13.00 ensimmäisellä näytöksellä kouluväelle ja yhteistyötahoille. Vaikka Kuopio-halli on suljettuna näytösten välisen ajan 14.30 – 16.00, voivat tanssijat jäädä hallin pääkatsomon kahvila-alueelle odottelemaan iltanäytöksen alkua. Hallista ei ole siis pakko poistua minnekään, jos ei ole tarvetta.

Kuopio-hallissa tanssii yli 600 nuorta, joten yleisömäärän odotetaan olevan suuri erityisesti iltanäytöksessä. Pyydämmekin teitä huomioimaan tämän seikan saapuessanne juhlapaikalle ja varaamaan aikaa saapua juhlaan. Ovet tilaisuuteen avataan klo 16. Kuopio-hallin alueella ei ole liikenteenvalvontaa. Hallin P-paikoille voi pysäköidä ja hallin päätykenttä avataan pysäköinnille (n. 200 paikkaa). Klassikan kenttää käyttää Klassikan oppilaat ja heidän perheensä. Jos mahdollista, suosittelemme saapumaan jalkaisin juhlapaikalle.

Narikka ja katsomo

Yleisölle ei ole varattu narikoita. Lyseolaisten yleisölle on varattu vasemmanpuoleinen nouseva sivukatsomo hallin lattiatasossa.

 

Kuvaaminen

Tanssijat ja heidän sukulaisensa voivat ottaa esityksissä kuvia ja videoita omaan käyttöön. Kaikkien tulee kuitenkin huomioida, että esityksissä soitetaan tekijänoikeuslain alaista musiikkia, jonka julkaiseminen on luvanvaraista. Musiikin julkaiseminen ei siis ole tekijänoikeuslain mukaan sallittua esim. some-kanavissa, koska sen julkaisemiseen ei ole tekijöiden lupaa.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan vanhojen tansseja!

 

Livelähetys

https://klassikka.onedu.fi/web/klassikan-livekanava/

Lähetyksen salasana on toimitettu 2. vuositason opiskelijoille ja heidän huoltajilleen Wilma-viestinä.