Kutsu: vanhempainyhdistyksen syyskokous

Kuopion Lyseon lukion vanhempainyhdistyksen syyskokous on tiistaina 6.11 klo 18.00 Lyseolla luokassa 125 (1.krs.)

Kokouksessa esityslistalla ovat normaalit sääntömääräiset asiat, mutta siellä on myös tarkoitus valita uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Siispä kaikki innokkaat ja asiasta kiinnostuneet opiskelijoidemme huoltajat: olette tervetulleita paikalle ja toimintaan mukaan!

Vanhempainyhdistyksen sääntöjen mukaan sen on tarkoitus lisätä kodin ja koulun välistä yhteistyötä sekä tukea koulun kasvatus- ja opetustyötä, tehdä koulua tunnetuksi sekä turvata koulun aineellisia toimintaedellytyksiä. Yhdistys voi järjestää esimerkiksi erilaisia juhlatilaisuuksia, teematapahtumia, neuvottelu-, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia.

Tervetuloa!

Samuli Laitinen, rehtori

Antti Käki, vanhempainyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Marja Meurman, vanhempainyhdistyksen hallituksen sihteeri