Vanhempainyhdistyksen kevätkokous 29.4.

Kutsu Lyseon lukion Vanhempainyhdistyksen kevätkokoukseen

Kuopion Lyseon lukion vanhempainyhdistyksen kevätkokous on keskiviikkona 29.4. klo 18.00 poikkeuksellisesti etäkokouksena. Voit liittyä kokoukseen mukaan Wilma-viestillä tulleen linkin kautta. Mikäli kokoukseen liittymisessä on ongelmia, ole yhteydessä rehtori Samuli Laitiseen (samuli.laitinen(at)kuopio.fi, 044 718 4562) tai lehtori Marja Meurmaniin (marja.meurman(at)edu.kuopio.fi)

Kokouksessa esityslistalla ovat normaalit sääntömääräiset asiat.

Vanhempainyhdistyksen sääntöjen mukaan sen on tarkoitus lisätä kodin ja koulun välistä yhteistyötä sekä tukea koulun kasvatus- ja opetustyötä, tehdä koulua tunnetuksi sekä turvata koulun aineellisia toimintaedellytyksiä. Yhdistys voi järjestää esimerkiksi erilaisia juhlatilaisuuksia, teematapahtumia, neuvottelu-, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia. Erittäin suosituksi on muodostunut mm. penkkaripäivän kahvitus abeille ja heidän vanhemmille.

Tule tutustumaan toimintaan ja juttelemaan hallituksen jäsenten kanssa, kuinka kehittää nuortenne viihtyisyyttä koulussamme.

Tervetuloa!

Samuli Laitinen, rehtori

Hannu Törnroos, vanhempainyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Marja Meurman, vanhempainyhdistyksen hallituksen sihteeri