Oletko sinä etsimämme SOMEttaja ja innostaja?

wanted

Kuopion kaupungin ja lukioiden lähettiläiksi haetaan  kuopiolaisten lukioiden opiskelijoita.

Nyt haemme SOMEtaitoisia innostajia, jotka ovat valmiita myymään sielunsa oman lukionsa markkinoinnin eteen. Etsimme nuoria, jotka ovat kuin kotonaan sosiaalisen median vyörytyksessä. Ennen kaikkea etsimme henkilöitä, joilla on halu hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnin nimissä ihan siinä arkisessakin puurtamisessa.

Tavoitteena on koota ryhmä innostajia puhaltamaan yhteiseen hiileen Kuopion kaupungin lukioiden hyväksi. Tarkoituksena ei ole hukuttaa ketään SOMEen, vaan luoda mahdollisuus ja tilaisuus, ehkä jopa johonkin uuteen.

Innokkaat ilmoittautumiset 6.5.2015 mennessä Paavolle tai Samulille.

jaakokemuksesilupainnostua

Jätä kommentti

*

captcha *