Kiva kesä – tapahtumia lapsille ja nuorille

Kiva kesä kokoaa runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille!

 Kiva kesä tarjoaa jälleen monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille eri puolilla Kuopiota koulujen kesäloman ajaksi. Tiedossa on paljon hauskaa kesäistä tekemistä, kuten taide- ja liikuntaleirejä, kerhoja, työpajoja, tapahtumia ja retkiä maksutta tai alennushintaan.

 Jos kesäsäät eivät suosi, voi lomaa viettää vaikka nuorisotaloilla, museoissa tai liikuntahalleissa. Kuopion museoihin pääsevät aina alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, ja museoissa on tarjolla monipuolisia näyttelyitä ja opastuksia eri-ikäisille lomailijoille. Liikkis-kortilla kaikki alle 18-vuotiaat voivat käyttää rajattomasti Niiralan ja Lippumäen uimahalleja ja niiden kuntosaleja sekä Kuopio-hallin kuntosalia ja juoksurata-aluetta. Kortin hinta on 20 € ja se on voimassa elokuun loppuun saakka. (Huom! Kaupungin kuntosaleille on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnä ollessa. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaita lapsia ei saa ottaa mukaan kuntosalille.)

 Tutustu Kiva kesän ohjelmaan osoitteessa www.kuopionseina.fi/kiva-kesa

Kiva kesän tapahtumat tuottavat Kuopion kaupunki sekä kuopiolaiset järjestöt ja seurakunnat.