Kontakti-iltapäivä

Keskiviikkona 22.8. tutorit järjestivät Lyseolla uusille ykkösille perinteisen kontakti-iltapäivän. Kontakti-iltapäivän aikana ykköset pääsivät tutustumaan toisiinsa paremmin tutorien vetämien leikkien ja pelien kautta. Tarkoituksena oli luoda yhteishenkeä ykkösten kesken.

Iltapäivä aloitettiin yhteisesti salissa, jonka jälkeen ykkösiä kuljetettiin pienissä ryhmissä eri pisteille. Pisteitä oli mm. Ponipeli, ”kaksi totuutta ja yksi valhe” ja ”piirrä ja arvaa”. Kontakti-iltapäivä lopetettiin kaikille yhteiseen ”hae minulle”-peliin, jossa ryhmät kilpailivat toisiaan vastaan pelissä, jossa piti hakea jokin tutoreiden nimeämä asia tai esine. Esineitä oli mm. kivi, labratakki ja motivaatio. Tiukan kilpailun ratkaisu tuli, kun kolme parasta ryhmää saivat tehtäväkseen hakea vettä. Pelin voitti ryhmä numero kolme.

Kontakti-iltapäivä sujui onnistuneesti järjestäjien näkökulmasta ja toivottavasti ykköset kokivat samoin.