Tietoa 29.8. pidettävästä ylioppilasjuhlasta

Valokuvat

Juhlista otetut valokuvat löytyvät seuraavien linkkien takaa. Kuvat on tarkoitettu vain kunkin ylioppilaan omaan käyttöön.

Klo 10.00 juhla

Klo 12.30 juhla
 

Lakkiaisjuhla 29.8.2020 klo 10.00

 

Lakkiaisjuhla 29.8.2020 klo 12.30

Tiedote 26.8.2020

Kuopion Lyseon lukion kevään 2020 ylioppilaiden lakkiaisjuhlaa vietetään lauantaina 29.8. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi juhla järjestetään kaksiosaisena: kello 10.00 alkavassa juhlassa lakitetaan ryhmien 17A, 17B ja 16F ylioppilaat ja kello 12.30 alkavassa juhlassa ryhmien 17C, 17D ja 17E ylioppilaat. Jokainen lakitettava voi pyytää juhlasaliin yhden läheisen ja koulun luokkatiloihin kaksi läheistä.  

Kello 10.00 alkavaa juhlaa varten ylioppilaita pyydetään saapumaan paikalle viimeistään 9.45. Kello 12.30 alkavaa juhlaa varten juhlasaliin saavutaan 12.15 mennessä. Ylioppilaat tulevat suoraan juhlasaliin lakkiaisharjoituksissa sovituille paikoille. Mikäli ylioppilas ei ole päässyt osallistumaan harjoituksiin, oikea istumapaikka osoitetaan ennen juhlatilaisuuden alkua. 

Lakkiaisharjoitukset pidetään perjantaina 28.8. kello 14.30 (10.00 juhla) ja 15.30 (12.30 juhla). Ylioppilaat tuovat harjoituksiin lakkinsa ja mahdollisesti keväällä hakemansa todistuskansion. Lakit ja kansiot sijoitetaan harjoituksissa juhlaa varten oikeille paikoille. Mikäli ylioppilas ei pääse osallistumaan harjoituksiin, on erittäin tärkeää, että hän huolehtii ryhmänohjaajan ja rehtoreiden avustamana lakin ja todistuskansion oikeille paikoilleen lauantaina ennen oman juhlan alkua.  

Pääsyliput lauantain juhlaan jaetaan perjantain harjoituksissa. Mikäli ylioppilas ei pääse harjoituksiin, hän saa liput lauantaina ennen juhlan alkua ja voi välittää ne läheisilleen. 

Juhlavieraat voivat saapua kello 10.00 alkavaa juhlaan 9.30 alkaen. Vieraiden pääsylipuissa on osoitettu joko paikka juhlasaliin tai heille varattu luokkatila. Lyseon henkilökunta ohjaa vieraat oikeisiin luokkiin. Kello 12.30 alkavaan juhlaan vieraat voivat saapua kello 12.00 alkaen. 

Juhlatilaisuuden päätyttyä pyydämme juhlavieraita poistumaan Lyseon piha-alueelle kerroksittain niin, että ensimmäisen kerroksen luokissa juhlaa seuranneet poistuvat ensimmäisinä ja toisen kerroksen luokkatiloissa juhlaa seuranneet sitten. Juhlasalista ensimmäisenä ulos siirtyvät ylioppilaat ja heidän perässään juhlasalissa lakkiaisia seurannut juhlaväki. Näin voimme välttää portaikon ruuhkautumisen ja varmistaa sujuvan siirtymisen ulos. Lyseon henkilökunta ohjaa toimintaa koulun käytävillä. 

Kello 10.00 juhlan juhlaväen toivomme poistuvan Lyseon piha-alueelta 11.45 mennessä, jotta pääsemme valmistelemaan seuraavaa juhlaa ja ottamaan sisään uudet vieraat. 

Kiitämme jo etukäteen yhteistyöstä, jolla varmistamme sujuvan ja turvallisen Lyseon lakkiaisjuhlan.   

 

Lisätietoja lakkiaisjuhlasta voi kysyä Lyseon rehtoreilta. 

rehtori Samuli Laitinen, 044 718 4562 samuli.laitinen@kuopio.fi 

apulaisrehtori Päivi Kiiski, 044 718 4569 paivi.kiiski@opedu.kuopio.fi 

apulaisrehtori Paavo Heiskanen, 044 718 4570 paavo.heiskanen@opedu.kuopio.fi